КОНТАКТИ

„Ледикс“ ЕООД

гр.Благоевград

Адрес

Адрес на фирмата:
гр.Благоевград, ул.“Крушево“ 3
Адрес на магазина:
гр.Благоевград, жк.Запад, бл.32

Телефон

0878 917 970;
0889 917 970

E-mail

shop@motochasti.eu

Свържете се с нас

Съгласие

6 + 13 =

Фирма

Магазин